Horizon
2020

 

Aanleiding

De Europese Unie is met onder andere het Horizon 2020 project gestart om het energieverbruik en de CO2-uitstoot in de bouw- en vastgoedsector sterk terug te dringen. Vanuit BUILDINTEREST werd daarom het Green BuildInvest Initiative gestart om een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, energie-efficiënte sector.

Het Green BuildInvest Initiative (GBI) verbindt een groep van vooraanstaande investeerders, projectontwikkelaars, banken, gemeenten, woningcorporaties, vertegenwoordigers en eigenaren van commercieel vastgoed, openbare instellingen, bouwbedrijven, beleidsmakers en onderzoeksfaciliteiten aan elkaar.

Ontvang meer informatie

GBI stimuleert de ontwikkeling van duurzaam vastgoed, maakt het investeren in duurzaam vastgoed aantrekkelijker en streeft naar het overbruggen van de kloof tussen de vraag-, aanbod- en financieringszijde van de markt.

 

Meer informatie
of direct meedoen?

Bent u op zoek naar meer informatie over het Green BuildInvest Initiative of wilt u direct meedoen met dit initiatief? Laat uw gegevens hier achter en geef aan of u meer informatie wilt of dat u mee wilt doen.


Informatie / meedoen  *
  
 
  
 
  

 

Terug naar boven