Bijdragen aan ontwikkeling van LEED

Bijdragen aan ontwikkeling van LEED

GBCI Europe, een platform dat onder andere certificeringen verzorgt voor duurzaamheid, wil Nederlandse LEED professionals de mogelijkheid geven om bij te dragen aan de ontwikkeling van LEED.

Om het label LEED verder onder de aandacht te brengen en het verder te ontwikkelen wordt een bijeenkomst georganiseerd. Gedurende deze bijeenkomst kan geïnventariseerd worden hoe een platform vormgegeven kan worden voor de verdere ontwikkeling van de GBCI-labels.

Indien u als LEED-professional met credentials interesse heeft om mee te doen aan deze bijeenkomst, kunt u kiezen uit twee keuzedata:

  • Donderdag 29 juni
  • Dinsdag 4 juli

Op basis van de feedback wordt de uiteindelijke eventdatum bepaald. De bijeenkomst wordt georganiseerd in Utrecht. Een specifieke locatie volgt nog, afhankelijk van de datumkeuze. Er wordt uitgegaan van een bijeenkomst van maximaal 2 uur, met een voorgestelde tijd van 10 tot 12 uur in de ochtend.

Meer informatie en interesse doorgeven

Bij interesse kunt u als LEED-professional met credentials een e-mail sturen naar programmamanager Esther Ruijgvoorn van Green Buildinvest Initiative. Daarmaast is het mogelijk om een uitnodiging te ontvangen voor een besloten LinkedIn groep voor LEED-professionals. Neem ook hiervoor contact op om toegang te krijgen. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

 

Meer informatie
of direct meedoen?

Bent u op zoek naar meer informatie over het Green BuildInvest Initiative of wilt u direct meedoen met dit initiatief? Laat uw gegevens hier achter en geef aan of u meer informatie wilt of dat u mee wilt doen.


Informatie / meedoen  *
  
 
  
 
  

 

Terug naar boven